Politica sucks – Azi o sa va bucur

Daca ne-am fi intalnit ieri dimineata, Anca mi-ar fi spus “o chinezoaica a reusit sa obtina in instanta o mama de bataie pe saptamana”. Eu as fi privit-o atent si as fi intrebat-o din priviri ce vrea sa spuna. “Sa-si bata barbatul legal, o data pe saptamana, nu asa de des ca acum. Se iubesc, sa stii…”
Anca, si eu sunt varza. Imi put oasele a rugina si a frunze umede. Pustanul meu e barbat acum, isi aduce iubita acasa, dorm impreuna imbratisati si ea ii arata ca s-a lovit la deget.

Tu le vei spune “Azi o sa va bucur”. Nu vei spune “Astazi va voi bucura”. Iti intinzi picioarele, iti rafiri degetele, metatarsienele scartaie, ai un televizor cu ecran care deformeaza soldurile actritelor. In alt loc, exact in acest moment ploua in rafale, palmierii se zbat in bataia vantului, lumea intra in Publix, cepele sunt mari si raionul de cafea miroase ca in bucataria ta, dimineata.
Daca ne-am fi baut cafeaua impreuna ieri dimineata mi-ai fi spus zambind “urmasii unor canibali din Samoan Islands au oferit o fetita samoana urmasilor unor britanici pe care i-au mancat, la un moment dat”.

5 best payday loans

De ce imi spui toate astea? Ca sa te bucur.

One thought on “Politica sucks – Azi o sa va bucur

 1. Incredibil dar adevarat!

  Am auzit cu totii in aceasta campanie electorala pt presedintie despre impartialitatea trustului Realitatea-Catavencu . Sau nu, fiindca de fapt ni s-a spus non stop despre trustul Realitatea-Catavencu ca este pro Geoana. Ceea ce nimeni nu a spus este CUM a fost trustul Realitatea-Catavencu pro Geoana. Si asta fiindca in fapt nu fost pro Geoana. Va anunt ca este prima data cand Romania a avut parte de o diversiune de o asemenea amploare. Aceasta diversiune a fost aproape de o campanie subliminala.

  Pe toata durata campaniei electorale trustul lui Vantu a dus cea mai mare si mai complexa campanie care s-a vazut in Romania pro Basescu sau anti Geoana. La alegerea dvs. Celor care nu isi aduc aminte, le reamintesc doar cateva aspecte, dar pot oricand sa dezvolt la cerere. Tot online-ul lui Vantu a fost plin de campaniile anti Geoana si pro Basescu (flash-uri existente pe cotidianul.ro, catavencu.ro, realitatea.ro, voxpublica.ro). Diferitele variante de pamflet folosite au avut scopul clar de a-l perima si a-l duce in derizoriu pe Geoana si a-l arata pe Basescu ca fiind un barbat puternic, de temut, periculos de inteligent, pirat, pescar de rechini , etc. Ultima suta de metri a campaniei a atins apogeul in ceea ce priveste acelasi trust al lui Vantu ba mai mult s-au lasat manipulati si Tolontan si CT Popescu. Cat despre Turcescu, cel care a moderat marea confruntare numai de…….pace. In seara marii confruntari Vantu “l-a lucrat” mai mult pe Geoana in interventia pe care a avut-o pe Realitatea TV decat a reusit insusi Geoana prin cele cateva momente de sovaiala in timpul confruntarii. A doua zi, vineri, Doru Buscu titra: “Scrisoare deschisa domnului Geoana: un prost”. Asta ca sa se incheie in forta .

  Da, intr-adevar presa si media in general te poate urca sau cobori dupa cum ii dicteaza interesele.

  Da, intr-adevar presa e a patra putere in stat !

  Da, intr-adevar Basescu e periculos dar nu pentru Vantu ci pentru Romania !
  http://gandeste.org/puncte-de-vedere/incredibil-dar-adevarat/8046

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>