Becali stie sa citeasca

Anda doarme sub aripa mea de vreo doua zile. I s-a umplut pielea capului de paduchi dar nu pleaca. O hranesc cu biberonul. Bea adormita, ii curge pe la colturile gurii, baleste si regurgiteaza. Uneori se sufoca intre fulgi, se trezeste, stranuta si adoarme iar.

A fost bolnava si acum este in convalescenta. O voi apara de toti si de toate. De boala, de blazare, de cinism, de politica.

cialis sales uk

Pe Antene, Becali  citeste ceva de pe o foaie, in Parlamentul European. Nu intelege absolut nimic. Nici eu, pentru ca nici el. Citeste repede, ca sa termine chinul. E atent sa nu se incurce, tine ochelarii apasati la ochi cu o mana (daca va gresi este din cauza dioptriilor, cu siguranta). Eu imi tin rasuflarea pentru ca sunt un om bun.

Andaa sforaie incetisor si se pregateste pentru maine. Maine e ziua ei. Ii voi face un cadou. Ma voi lasa de fumat.

7 thoughts on “Becali stie sa citeasca

 1. eu am o rata; cand ma satur de tot scriu despre rata; norocul meu ca nu are paduchi… insa probabil d-aia nu-s in stare sa ma las de fumat… :)
  si o precizare pentru postul anterior, evident pentru istorie; Becali a avut alocat 1 minut ca sa se exprime; a facut-o in 52 de secunde; dupa ce a terminat ,presedintele de sedinta l-a felicitat pentru concizie :)

 2. Andaa era oricum intoxicata de venin… :de veninul social, de veninul politic, de veninul din tine… ! Uite, fa-i un cadou de ziua ei : dezintoxic-o de paduchele care s-a lipit ludic, dar intamplator de pielea…mintii sale ! dezintoxic-o de paduchele care a mintit si mai ales s-a mintit pentru ca avea nevoie de adevaruri deformatoare pentru…a-si despaduchea propria minte… !

 3. Becali ne-a uimit pe toti :) ) cat de cursiv citeste un text in romana :|
  ce cadou frumos te-ai decis sa-i faci andei de ziua ei :)

 4. abia astept inca o demonstratie de imajinatie!
  traiasca andaa!
  si inlocuiti pernele, va rog! habar n-aveti ce greu se scot fulgii din par! :( (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>