translated spam – "Salutari de la tine…!"

N-am mood de scris, asa ca voi copy/paste un e-mail primit acum doua zile pe adamalandei@yahoo.com. Un salt calitativ se vede, totusi, la spammers. S-au straduit sa traduca mesajul in limba romana. Cu google, probabil. Oricum, topica este bestiala. As rade cu lacrimi daca nu as fi atat de varza. Adevarul este ca ma saturasem de phishingul acerb si plictisitor Raiffeisen de care nu reusesc sa scap, orice as face.

Altceva?! Nimic. Am bantuit intre fotolii si m-am pregatit sufleteste pentru ultima seara a lui Cristoiu la Antene. Fireste ca Oprescu nu isi va anunta candidatura pentru Cotroceni. Nu e momentul acum. Eu il astept pe la mijlocul lui august, nu cu o bomba dar cu o petrada chinezeasca veche si deja fasaita…

online xenical pharmacy

Mi-a placut ceva, totusi, la teve, azi. Cum a reusit pustiul Popovici sa ia locul 8 mondial la sarituri in apa, dupa antrenamentele pe uscat, in timp ce Ridzi se antrena bagand banii Ministerului Sportului in buzunar. Sa vedem cine va intra la apa, acum.

Oricum, de Udrea si bancurile ei cu perdea si baldachin la patul labilor lui Basescu m-am saturat definitiv. Astept, insa, sa navighez pe cel mai scump portal din lume. Sper sa intram si in Cartea recordurilor cu asta. Culmea e ca a inceput sa-mi placa de doamna Placinta, noua doamna ministru a sportului. Nu stiu de ce. Cred ca sunt in ziua mea proasta…

Si daca tot vorbim de e-mail, va multumesc tuturor celor care ati acceptat invitatia mea pe twitter dar si celor care m-ati urmat.

Iata si spam-ul! Distrati-va sanatosi!

Astept cu nerabdare sa ta de e-mail
Friday, July 24, 2009 9:43 AM
From:
“patrichan11@voila.fr”
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipientsSalutări de la tine, este de înţeles că s-ar putea să fie puţin mai receptiv pentru că nu ştiu de mine, dar am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a împărtăşi cu tine. Am dvs. de referinţă în căutare de cineva care se potriveste afacerea mea propunere. Permiteţi-mi să încep prin introducerea mine. Eu sunt Domnul Patrick Chan Director & Chief Executive Officer al financiare Hang Seng Bank Ltd. am o sugestie acoperită de afaceri pentru tine.Am nevoie de tine pentru a va ajuta pe mine în executare un proiect de afaceri din Hong Kong pentru ţara dumneavoastră. Aceasta implică un transfer de o sumă mare de bani. Tot cu privire la această tranzacţie este legal făcut fără a se smuci. Vă rugăm să depună eforturi pentru a observa cea mai mare discreţie, în toate problemele privind această problemă.Din momentul în care fondurile au fost transferate cu succes la contul dvs., noi vom participa la raportul care urmează să fie aprobate de ambele dintre noi. În cazul în care sunteţi interesat vă rugăm să trimiteţi următoarele detalii pentru a lovi cu piciorul-a începe acest proces;

Numele complet
Adresa, Naţionalitate
Vârstă, sex, Ocupatia Marital Statuia,
Privata numărul de telefon, numărul de fax privat.

Eu voi prefera să ajungeţi la mine pe privat adresa de e-mail: (patwkkchan@yahoo.com.hk) şi, în final, după care le-am cu ce trebuie să furnizeze mai multe formaţiuni în legătură cu această operaţie. Vă rugăm, dacă nu sunteţi interesat de a şterge acest mesaj şi nu vanatoare de mine pentru că eu sunt punerea mea carieră şi viaţa de familia mea în joc cu acest venture. Deşi aventurat nimic nu este nimic de câştigat. Cât mai curând un răspuns la această scrisoare va fi apreciat.

Toate cele bune,
Dl Patrick Chan.

Ah… uitasem. Am un link foarte ok pentru Cabral. Pe cel al lui isabellelorelai care, de cate ori o citesc, imi aminteste de bunica mea din partea tatalui. Despre bunica va voi povesti alta data. Inca o iubesc ca pe ingerul care ma tine pe umar.

5 thoughts on “translated spam – "Salutari de la tine…!"

 1. Buna.

  Daca ai sta de vorba cu un om care-si numara ultimele 50 de zile de viata, ai vedea ca… nu pretuieste pe lume nimic mai mult decat cea a 101-a zi de viata.
  Si daca tu, eu, noi, putem sa-i dam inca 100 de zile, tocmai i-am dublat viata.
  Mai mult… cand speranta vine omul poate trai altfel zilele ramase. Iese din casa, mananca, comunica, se mobilizeaza.
  In plus, cand psihicul se intareste, fizicul il urmeaza.
  Ce spui tu, Isabelle cu “il ia pe inventar” e misto. Numai ca il conditioneaza pe cel care deja ajuta, il pune in situatia de a da mult mai mult decat ar putea da, il descurajeaza.
  Deci… cu tot riscul asumat, spun simplu: ajuta cu cat poti. Poate se va intoarce, poate nu, acest bine. Dar zambetul pe care-l dai cadou este de nepretuit.”

  O zi mai buna.

 2. Cabral, mie imi place la nebunie ce face isabela. transmite, fara zgomote, un mesaj simplu: “ei exista, au probleme grave, fa ceva daca poti!”. deseori i-am preluat interventiile si chiar am pus o mana la unul dintre cazuri, fara sa aiba habar la care si cine. este, poate, cel mai inalt tip de activism la care pot adera.

  si tie sa-ti fie bine si sa ai a fabulous weekend ! ce a mai ramas din el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>