Cherchez l’homme!

Pe cuvant daca nu mi-e mila de femeia romana! Spala, calca, naste, munceste, e dusa la produs, e sac de box pentru pumnii masculului si, mai nou, e scoasa la inaintare, in politica. Atata muieret am vazut pe la jurnale anul asta incat m-am gandid ca ne-am intors in matriarhat. Dintotdeauna au existat femei in politica, incepand cu prima sufrageta, Cleopatra, dar parca nu se discuta atata despre ele. Cand apare cate o femeie, apare si cate un scandal. Cum de se inghesuie toate la PDL, insa, este de mare mirare. Am ajuns sa ma intreb daca nu cumva, in spatele fiecarei politiciene cu ochi umezi, de la PDL, nu se afla un barbat. Care sunt cele la ordinea zilei? Sa vedem scandalurile!

Anastase se cearta cu Nastase pe dosare si pe mirosul apei de gura!
Cherchez l’homme!

viagra price

Ridzi semneaza contracte de sute de mii de euro din bugetul statului pentru niste activitati pionieresti!
Cherchez l’homme!

Udrea se da cu tenismenii, la Paris (in loc sa-si cumpere o poseta de la reduceri) pe zeci de mii de euro, tot din bugetul statului!
Cherchez l’homme!

EBA o acuza pe iubi a lui Stolo ca o ataca pe internet “ca pe o razbunare a faptului ca domnisoara Vass nu a prins un loc eligibil” la europarlamentare!
Cherchez l’homme!

Si in romana: OARE CINE ESTE BARBATUL DIN SPATELE ACESTOR FEMEI? Nu, nu e Cioran!
Cherchez le motif!

6 thoughts on “Cherchez l’homme!

 1. Noroc că am trecut de primele două fraze. Alea introductivele.

  Dacă mă opream la ele, aş fi tras de concluzie că numai în România femeia (se) spală, calcă şi naşte.

  Asa…, să trecem peste asta de calcă, naşte şi se spală (presupun că în ordinea asta) şi să vedem ce fac bărbaţii? Chiar şi aia de nu trec testul timbrului.

  Nu împing ei, precum Maestrul la popenetzul Brusseletei, ca să le bage cu oiştea-n Brussels?

 2. Vad ca acum, odata cu emanciparea femeii, se intampla invers: inainte se zicea despre scriitori, pictori, chiar si oameni politici ori chiar regalitati, ca in spatele lor sta cate o femeie ce conduce din umbra… Respectivii barbati nu erau luati la misto, dar vad ca, in aceeasi situatie, femeile sunt. De ce oare?

 3. Denisa, pentru ca femeile sunt mereu mai bune decat barbatii. Simplu. Chiar daca barbatii par mai puternici.

  sarut mana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>