Elena Udrea are o musca pe breton

E 1:34 si Turcescu este in reluare, pe realitatea. Invitata: Elena Udrea. O fata care nu va fi niciodata complexa. Vorbeste despre Elena Basescu. Bravo ei! Am vrut sa va anunt ca, de cateva minute, musca de cadru ii da tarcoale. Acum i s-a asezat pe breton.  Musca este pe bretonul Barbie al Elenei Udrea. Iar ea nu se simte cu musca pe breton. Este, va fi o fata fericita pentru ca nu va fi niciodata complexa. Palmele ei nu vor fi strabatute de multe si complicate linii. Pur si simplu, Elena Udrea este o fata cu musca pe breton, habar nu are ca o are pe breton, habar nu are decat de breton si nu ma excita deloc.

Ma intreb cine, in afara de Basescu, ar vrea sa o fute pe Elena Udrea. Pe cuvantul meu ca ma intereseaza. Stiu ca nu imi veti raspunde, micuti ipocriti, dar eu incerc. Sa zicem ca insist…?!

6 thoughts on “Elena Udrea are o musca pe breton

 1. Raspunsul la intrebarea ta directa nu poate fi decat unul singur in cazul meu de barbat insurat: “Eu nu!”

  De ce te ocupi de subiecte din astea care nici macar nu ne mai fac sa zambesc? Toti ministrii turismului au fost ciudati.

  O patroana de firma de parcari pe trotuarele bucurestene se inscrie in profilul agreat de guvern pentru acest post.

  Doamna Udrea, ce va mai face imobilul de pe strada Chopin? Bunica mea a avut noroc cand din cauza racordarii defectuaose a imobilului pe care il detineti la reteaua electrica pensionari din 3 blocuri vecine cu dumneavoastra s-au trezit cu electrocasnicele arse. Ea statea vis-a-vis. A scapat.

  Sa stiti ca unii pensionari au fost un pic dezamagiti de cele intamplate. Nu stiu daca va vor mai vota daca nu le veti promite niste bilete prin sindicat la cure de reumatism.

 2. Eba are o musca pe breton ? :) )
  Parca era si o parlamentara …Tot Musca o chema ;;)
  Continua Eba sa ne impresionezi ca esti fata lu’ tata ;)

  P.S.: ma treci si pe mine la blogroll ?
  astept raspunsul pe blog/e-mail sau mess :)

 3. asta ma intreb si eu de ani de zile…, oare ce vede basescu la nevasta-mea, ca eu…

 4. m-ati dezamagit domnilor….si eu care credeam ca de altceva decat de futut nu e buna fiinta asta…. da sa nu fim ipocriti….daca te uiti la ea si mai si vorbeste….despre ori ce….si nu te gandesti la futut …ai o problema !!!

 5. Eu am o fantezie: sa fac un film porno in care eu s-o fut pe Elena Basescu, iar Elena Udrea sa-i dea limbi in pizda lu’ Baseasca.

 6. Phidas, completeaza fantezia cu Liiceanu care ii face felatie lui Basescu, in timp ce Basescu i-o suge inutil licuriciului de peste ocean. in fundal, Ridzi fute banul public dupa ce Nicolaiciuc ne-a tras tuturor o muie de 70 milioane de euro.

  revin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>