Gigi Becali sau cum se face o arestarea exemplar de prosteasca

Nu mai stiu daca Tataru se mai ocupa de imagina lui Basescu dar, odata ce EBA (un numar de masina) si l-a luat pentru campania electorala pe Tiess (cu tot cu semnaturile de independent ale lui Oprescu), se poate ca baiatul cu imaginea sa fi dat rasol pe undeva sau sa i se fi parut stofa prea ieftina. Cert este ca la o disperare, inlocuiesti un scoop cu un altul si, intre doua orgasme cu Andaa care nu a plecat in provincie cum se lauda, mai dai foc la cate o sinapsa, mai tragi o iarba de la Realitatea sau Antena 3 si halucinezi la amintirea viitoarelor alegeri. Se vede pe undeva vreun lider providential, a mai aparut vreun tatuc sau vreun tiran care sa dea cu barda in Fanarul postmodern? Niet. Geoana, linke a virgin, Crin like another one, Base, the mother fucker of all mother fuckers across Romania. Plictis mare.

Vox populi cere un conducator care sa semene cu ce se vede dimineata in oglinda de la baie, dupa o betie cu bere Bucegi si pisat pe colac, dar putintel mai destept si neaparat cu voce groasa. Cine are voce groasa acum? Crin nu are dosar si nu e cercetat de DNA, carevasazica nu a facut nici bani, nu e bun; Geoana danseaza vals de unul singur la chermezele partidului, carevasazica nu are voce groasa, iar Basescu trece prin prea multe porturi, carevasazica femeile ii vor veni de hac. Nu e rau sa ai femei, amantele tale sau amante ale altor amanti dar nu esti nebun sa le iei la meci, cu baietii, sa bei bere cu ele si sa spargi seminte in poala lor. Meciul e meci, fotbalul fotbal.

Si, cum a venit vara, peste toata nebunia trece-n zbor un fluturas care smulge firele din barba calugarilor sa ii poarte noroc la meciuri, iar acesta se numeste Gigi. Fireste ca nu am cum sa fiu in locul lui Base dar, daca as fi fost, nu cred ca as fi putut sa pun noaptea capul pe perna cu gandul ca cineva ar putea sa-l aresteze pe Becali, tocmai acum cand romanul nu are pe cine sa voteze, si, astfel, sa-l scoata de la naftalina. Stim cu totii cat de rapace sunt moliile primavara, mai ales intr-o lume a poliesterului. Cat de nebun poti fi sa dai apa la moara unui posibil lider al acestei tari de microbisti si cat de prost poate fi acesta sa nu aplice tactica victimizarii convingatoare cand, in locul Rolexului si al bratarii de aur, are o perche de catuse? Daca a fost o diversiune de-a lui Basescu?! Daca a fost o arestare exemplara?! O perdea de fum? Daca imaginea institutiilor statului este de tot rasu’-plansu’? Fireste!

Daca Becali isi joaca bine cartea, o sa fim curand o pajiste cu miei care vor suge la un licurici cu miros de lapte de oaie.
Si acum intreb: era chiar atat de secreta arhitectura vilei Ioanai Basescu ca sa ti se intunece minte in asa hal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>