Andaa ma uraste pentru ca ma iubeste

Andaa ma iubeste. Cat am stat la 2 Mai nu am auzit tipat de pescarus. Uneori, ghiceam, in larg, dansul somptuos al meduzelor. Imi imaginam invazie de Nomura in Marea Neagra, oualele lor aruncate in valuri intr-un ultim orgasm diperat dar nici urma de tipat de pescarus nu am auzit. Andaa mi-a spus ca ma iubeste. Te iubesc total, macar de asta sa fii absolut sigur. Nu stiu ce va fi maine, daca mai vin sau raman, daca o sa ma imbat sau ma duc dracului, dar sa stii clar, absolut sigur, ca te iubesc cum n-am iubit niciodata pe nimeni. Si mai stiu ceva, ca nu mai imi trebuie iubire, in veci. Astazi am auzit pescarusi deasupra Bucurestiului. Mai précis prin Voluntari. Treceam pe langa un camp plin de berze – cred ca erau vreo 30 – si auzeam pescarusii, cum se chemau unul pe altul. M-a cuprins o sfarseala terminala. Andaa mi-a spus ca ma iubeste ingrozitor de mult si abia acum se simte, cu adevarat, in terminal. Sunt din ce in ce mai convins ca mai are doar putin de tot sa inceapa sa ma urasca pentru ca ma iubeste atat de mult. Stiti si voi ca poti uri pe cineva tocmai pentru ca il iubesti. Ea spune ca nu ma va uri niciodata. Nici macar nu conteaza asta. Tot ce vreau e sa se intoarca la mine. Oare va veni?

4 thoughts on “Andaa ma uraste pentru ca ma iubeste

  1. Probabil ca exact asta nu vrea: sa o chemi la tine. Poate ca are nevoie sa…umble, sa vada, sa experimenteze, ca apoi sa simta chemarea spre tine, dar din interior. Incearca sa o lasi libera pentru o perioada, poate de asta are nevoie, poate ii va face bine. Uneori avem nevoie sa vedem ce e in jur ca sa putem compara cu ce avem langa noi si sa-l putem aprecia la adevarata valoare. Incearca sa nu te gandesti prea mult la situatie si sa o analizezi, asta nu poate decat sa te tulbure mai tare.

  2. Pingback: CIOCO-CIOCO » Blog Archive » CATE CALORII SE ARD IN TIMPUL SEXULUI

  3. Se spune ca orice raspuns pe care il cauti, se gaseste la fundul sticlei.Nu inteleg de ce se spun asta avand in vedere ca nu l’am gasit niciodata, si nici nu cred ca il voi gasi vreodata.Oricum drumetia spre capat e interesanta, ti’o recomand, desi cred ca o stii.In orice caz, da’o dracu pe Andaa, cu pizda ei mirifica, perfida bineinteles.Te iubeste sau iti iubeste bazinul ? Eu cred ca se indragosteste de fiecare data cand vrea sa se futa.

  4. Pingback: Clujanul.ro » Cate calorii se ard in timpul sexului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>