Curva, Centurionul si Centurista

Pe curva de Andaa am parasit-o azi. Ea sustine ca nu mai e curva. Doar confuza, ambigua si nehotarata. Acum nu va mai fi. Va fi o curva fericita si plina de bani. Cu ei isi va cumpara linistea, de acum intr-o mie de ani intuneric. Ii va dosi, subtil, sub televizor, intr-o vaza sau intr-o carte si toata lumea din jur va fi fericita. Mai putin eu. Dar eu nu sunt “in jur”. Sunt strainul de la Bucuresti, nu sunt de-al casei. Ce e al casei e sfant, tabu. Restul, vorbe… Oricum, ma bucur sa pot face atata lume fericita, chiar daca fix nu-mi pasa de ea. Ii stiu pe toti din jurul Andei. Pe unii ii stiu mai bine decat se stiu ei insisi. Cocosei marunti cu margele de curcan. Fireste ca pana si curcanul ajunge in cuptor de Ziua Recunostintei. Vesnica pomenireeeee!Gastele, la fel. Mai ales cele ce se considera lebede detronate. Ce sa-i facem?! Ne-a ramas de la impuscati rotirea cadrelor. Eu nu doream decat o pizda profesionista si nu orice pizda. Ma gandeam la pizda Andei calibrata pe penisul meu care, iata!, e deja in erectie. N-a fost sa fie. Asta e! Andaa a preferat sa ramana la Constanta si sa se imbete cu amicii ei vechi carora trebuie sa le dovedeasca, inca o data, ca tine la bautura ca oricare dintre ei, de parca asta este telul ei in viata: sa dovedeasca unor ratati ceva, indiferent ce. Mi-e teama ca a reinceput sa-i placa crasmele, pipaiturile pe sub fusta, degetelele in chilot. Corneliu, despre care v-a scris o gramada, o asasineaza, pur si simplu, cu invitatiile si propunerile.  A inteles el de undeva ca Andei ii plac expresiile neaose si barbatii neepilati enghinal, iar acum n-o scoate dintre flocii lui batrani si expresii de genul: “vreau sa te fut” etc.. Intr-o dimineata a dus-o acasa in camasa si fara boxeri si l-au vazut vecinii facand laba in masina, la gardul Andei. De ce i-ar pasa ca vuieste cartierul. Iubeste!! Iubirea intrece si traverseaza moralitate si imoralitate. Iubirea e amorala. Deci, eu vroiam pizda. Chiar ma gandeam sa dau un ban pe Curvette dar pricep ca e pe ciclu. Chiar asa, Curvette, esti o curva de felinar rosu, de hotel, dama de companie sau centurista? Nu are importanta, de fapt, dar e bine sa stiu unde te afli in diviziunea muncii.  Eu sunt 18-20, aftershave. Fireste ca nu am avut timp sa citesc pe blogul ala al tau mai mult decat prima propozitie din ultimul post si titlul blogului. So…  Nu ma pune la incercare literara, pentru ca nu literatura ma intereseaza, mai ales ca nici nu am simtit asa ceva printre genele mele diagonale. Fara suparare. OK?

Anyway, cat iei pe o felatie? Promit ca iti vorbesc in franceza in timpul sugerii. Sau in engleza… Sau in ce limba vrei tu. Rapunde-mi urgent, ca sa stiu ce fac. Dar daca te lasi greu, trag o fuga pana in Vergului si ma rezolv. Cunosc chiar si un proxenet din zona, daca nu cumva o fi cu fetele pe litoral…

Saru mana, centurionul asteapta raspuns ff urgent

Adaam

Sunt curios pe cine va alege Andaa. Cine imi va urma la pizda ei zemoasa. Pariez pe Marian. Hiena cu limba lunga si invaluitoare. Limbistul gastii! Corneliu e slab si patetic. Absolut provincial.

 Pai, bafta Mariane! Sa ne scrii cum a fost cu ea intre picioare!

3 thoughts on “Curva, Centurionul si Centurista

  1. Andaa va ramane mereu curva, e in sangele ei.Alinarile simple de genul unei felatii nu iti vor putea acoperi gaura asexuala lasata de andaa.

  2. ce scrii este ceva la ce trebuie sa ma gandesc bine. ma intereseaza atat de putin sexul in relatia noastra. e altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>