Sex cu Andaa

A venit Andaa si a plecat asa cum pleaca mereu, ca o naluca, ca un zepelin pe un cer plin de cocori care migreaza in tarile calde doar pentru a-si aminti ca trebuie sa se intoarca o data si o data la origini, in locurile unde aerul a intrat in plamani.

 Nu am asteptat-o la gara, nu am parut interesat de ea, cu toate ca la asta m-am gandit cu obstinatia condamnatului la moarte in anticamera locului de gazare. Am vorbit la telefon si am ghidat-o spre casa mea, printre blocuri si oameni, printre masini si biserici. Isi misca nurii prin ecosistemul meu candva cast.

Ciudat sentiment. Andaa si-a cumparat tigari si tampoane exact de unde sotia mea isi cumpara painea.Andaa m-a invadat.

Masochismul care nu mai este o deviatie. E ca si cum Andaa m-a cotropit, mi-a cucerit inima aruncandu-mi sufletul in sclavaj. E ca si cum, i-as fi declarat razboi pentru a ma preda mainilor ei.

 M-a privit asa cu ochii ei vii si cu rictusul acela – arhiva al tuturor lucrurilor intamplate de la facerea lumii. Mi-a scrutat fata si mi-a scanat corpul, a vrut sa ma sarute dar e prea orgolioasa sa recunoasca sarutul meu, sarutul nostru, drept cel mai frumos si mai curat lucru din Univers. Si-a aprins o tigara. M-a privit indelung. As fi futut-o chiar atunci. Stiu ca nu i-ar fi placut. Nu pentru asta venise. Andaa te cheama la ea. Este prea comoda pentru a se transforma in sufragetele care se deplaseaza la domiciliul clientului. In sfarsit ma saruta. Limba ei se incolaceste peste limba mea. Miroase a pizda si sperma. Ea stie asta dar nu-I pasa.

 Nu stiu de ce ma grabesc sa o fut. O doresc blestemat sa fiu daca nu. Ma priveste ciudat, pare stanjenita de avansurile mele. Ce chestie ciudata, Andaa tarfa blogosferei nu imi raspunde la avansuri. Ma dezlantui ca un tigru de foc, poate ca asa simt erotismul ei in vintrele mele, poate ca vreau sa o am asa cum nimeni nu a mai avut-o. O sarut si o ling in pizda ei cu arhitectura iconoclasta. Geme usor. Are insa ochii deschisi. O trag de par si ii mestec buzele. Pare excitata dar cu Andaa nimic nu e sigur. Se aseaza pe pat. Intru in ea. Ma priveste cum ma desfac la slit. Zambeste. Am impresia ca mimeaza orice. O face cu mine din datorie doar sa nu ma raneasca. Indiferent ce s-ar spune Andaa ma iubeste fir’ar sa fie. Am facut dragoste. A tipat scurt ca o nastere, ca si cand aerul a intrat in plamani.Am ejaculat in ea. M-a intrebat cand trebuie sa ii vina ciclul. I-am spus. Parea multumita ca perioada de ovulatie a trecut. Ne-am spalat amandoi, ea deasupra WC-ului, eu in chiuveta. Apoi am vorbit despre altceva. Am mancat niste sandwichuri. Trenul o asteapta in gara. Nu am suportat sa o vad cum pleaca.

 A fost wow, mi-a spus la telefon. Am avut orgasm. Candva am sa ma intorc, mi-a spus. Am sa ma intorc acolo unde aerul a intrat prima oara in plamani.

One thought on “Sex cu Andaa

  1. Pingback: CIOCO-CIOCO » Blog Archive » Stima noastra si mandria, Ceausescu Romaniiii-iaaa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>