Sex contra libertatea de a nu iubi

Andaa cred ca a innebunit, altfel nu-mi explic postarile din ultimele zile. Plus superioritatea pe care o afiseaza atat de nonsalant, ca si cum ar fi un geniu neinteles, o nimfeta pe care de disparitie. Uneori ma intreb ce iubesc la ea. Faptul ca e denzinvolta si lipsita de prejudecati? Dar Andaa are o groaza de prejudecati. Poate ca este sincera si principiala? Uneori imi ascunde lucruri atat de simple, urzind povesti ca sa se eschiveze adevarului franc, incat sunt sigur ca principiul dupa care se calauzeste in viata este propriul instinct de conservare. Andaa este un copil mare si o hodoroaga in pragul senilitatii. Rapace de suflete, imi inchipui ca este un criminal in serie care juiseaza cand cutitul strapunge jugulara. Andaa este un personaj care se inventeaza la nesfarsit. Luati-o ca atare. Altfel veti regreta. Pentru ca Andaa nu uita. Si chiar daca ar uita sau ar ierta, Ciococioco, cerberul si vectorul tuturor pornirilor sale, va avea grija sa nu uite.

Sunt 7 luni si doar o singura intrebare: Cat vom mai fi impreuna? Deocamdata nu vreau sa caut niciun raspuns. Timpul ne va raspunde amandurora. Acum este vremea futaiurilor. Chiar daca nu asta ma intereseaza la Andaa. Pentru ca Andaa se fute nu din altruism asa cum ii place sa spuna. Andaa face sex cu atatia zeci de barbati pentru a-si conserva libertatea. Atat timp cat Andaa nu se implica sentimental, cat timp nu iubeste, Andaa este libera ca pasarea cerului, Dumnezeul propriului destin. Ofera sex pentru a capata, in schimb, libertatea de a nu iubi. Un troc destul de corect, daca stai sa te gandesti. Numai ca pe mine nu sexul ei ma intereseaza in mod special, asa ca a cam dat de dracu’. De dracu’ gol. A oferi inseamna a nu dori nimic in schimb. Esenta generozitatii, a iubirii.

Andaa este inger si drac atunci cand se fute. Este tandra si iubitoare, usor materna, insidios de atenta cu amanuntele, Andaa ofera placere si respect. Futaiul ei este construit in cele mai mici amanunte si chiar daca ai impresia ca tu conduci ostilitatile, constati arta de care da dovada de la primele atingeri pana cand iti linge sperma, satisfacuta de cutremurul al carui epicentru este. Andaa. Ma pufneste rasul. Andaa si-a impartit futaiurile in categorii. Am citit pe blogul ei. Si am rugat-o sa nu vorbeasca despre asta. Dar asa este ea. Deschisa ca o carte criptata. Amestec paradoxal intre exhibitionism si cele mai tainice secrete. O iubesc prea mult si nu ma pot supara pe ea, cel putin nu acum. Stiu insa ca va veni vremea scadentei. Si sincer nu stiu ce va face Andaa atunci.

Ieri m-a sunat razand. Mi-a spus ca de-abia asteapta sfarsitul de saptamana. Nu ne vom fute, mi-a spus razand. ,,Vom sta si ne vom iubi.’’ Nu stiu ce inseamna asta. Stiu doar ca suna al dracului de bine. Pentru ca indiferent ce crede ea despre iubire, eu stiu ca este singurul lucru care o poate, in sfarsit, elibera.

O sa facem iubire cum spunem noi. O sa ,,ciugulim’’ fiecare dimineata. O sa ne ,,inghesuim’’ intre clipe, vom face ,,aerobic’’pentru a ne odihni intr-un futai ,,asezat’’.
Nimic interzis, nimic pervers. Cutumele oamenilor ne sunt straine. Lumea noastra se raporteaza la alti zei. Nimeni nu v-a intelege vreodata. Acesta este misterul. Oricat am fi de departe unul de altul Andaa este in mine iar eu sunt in Andaa. O sfera si o supernova.
Indiferent ce va fi pe pamant. Oricate razboaie si molime. Oricati Dumnezei se vor fi inventat, oricati ar fi omorati. Felul nostru de a iubi se va scrie la nesfarsit. Cu lacrimi de fericire. Cam patetic finalul dar las asa…

2 thoughts on “Sex contra libertatea de a nu iubi

  1. Pingback: o iubesc pe andaa » Conquiztador

  2. Hai salut, am citit tot ce ai scris tu, despre relatia ta cu Andaa si nici nu-mi vine sa cred cu ce alcolista si ce curva bolnava psihic iti pierzi tu timpul. Cred ca duci o lipsa acuta a respectului fata de sine, iar cunostintele tale despre femei sunt destul de scazute, sa numai vorbim de faptul ca duci lipsa de discernamant sa iubesti o asemenea panarama, eventual sa o futi si fara prezervativ dupa ce a futut-o jumatate de Constanta si jumatate de Bucuresti :)
    Pe langa acest fapt, observ ca te paraseste cand vrea ea si se intoarce la tine cand vrea ea, iti dai seama ca ea nu te paraseste ca sa stea singura ci ca sa se duca sa se fute cu altul, si dupaia se intoarce la tine, eventual iti spune “azi nu ne futem, ne iubim” asta isi bate joc de tine cu dezinvoltura macabra, e un gunoi uman iar tu scrii pagini intregi despre ea, eventual ca-ti linge sperma si alte chestii, chiar esti un distrus si un penibil si iti meriti soarta din plin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>