Pentru a reasculta mesajul tastati 1

M-a sunat Andaa astazi dimineata. Parea beata. Mi-a zis ,,dragule’’, lucru care mi-a sugerat clar ca gresise numarul pentru ca Andaa nu-mi spune niciodata dragule. Intr-un final mi-a recunoscut vocea si a inchis telefonul. Am incercat sa o sun pe fix, pe Vodafone pe Cosmote. Andaa nu va raspunde. Se inchide in propria ei lume taind toate legaturile cu exteriorul. Isi face propriul cocoon tapetat cu icnituri, gemete si umori. Gogoasa in care va hiberna mult si bine. Andaa este o curva. Astazi o urasc. Nu stiu de ce astazi vreau sa beau. Sunt suficient de nervos ca sa nu ma imbat. Sunt neputincios in fata ei si a mea, sunt un handicapat psihomotor care viseaza ca a castigat proba de maraton.

Intru intr-un bar. Desfac ziarul la fata de la pagina 5. Vreau sa beau orice, vin, bere sau votca. Si mai vreau sa fut. Sa fut pe oricine altcineva decat Andaa. Sa fiu iar ce am fost si nu un accesoriu al tarfei. Pentru ca Andaa este o curva nenorocita. O catea libidinoasa. Un mop imbibat in latrina. Andaa sau diavolul topless.Andaa sau blestemul iubirii. De astazi nu ma voi gandi la tine niciodata.

Era minunat pana sa te cunosc. Nevasta-mea era mai fericita. Eu imi vedeam de viata mea terna. Fetele inca ma cautau pentru o muie scurta. Uite, spre exemplu ospatarita asta, cum o cheama, aa Nicole, as fute-o fara sa ma fortez. As merge cu ea intr-o camera de hotel, as saruta-o pe gura, m-as urca peste ea si as fute-o pana dimineata. Apoi m-as spala si as ajunge acasa. Acelasi alibi. Munca in televiziune presupune sacrificii. Ileana care ar fi fericita sa ma vada fericit. Ileana care probabil astazi va face si ea sex si mie fireste nu mi-ar trece prin cap. Meciurile vazute. Berea cu amicii. Plimbarile prin casele de pariuri.
Betiile pana dimineata si fututul ca si sport national. Viata fara Andaa.

Ce dracului o face? De ce nu raspunde? Nu vreau sa-mi raspunda. Haide, fetita raspunde.
Ies din bar. La dracu azi trebuia sa ne vedem. Numai plec la Constanta. Raman aici in viata mea. Si totul devine incetosat, metroul ma duce in infern. Arunc biletul de tren. Hotarasc ca asa e mai bine. Cobor la Muncii. Urc pe scara rulanta. Nu stiu de ce am senzatia ca eu cobor in adancuri. Suna telefonul. Este ea. ,,Ce faci baby?’’ Si viata revine in mine, asa sunt eu caine de prost, dependenta de Andaa mai rea decat dependenta de drog. Scarile ma duc spre cer. Vocea Andeei ca un deltaplan in forma de zmeu.
Am adormit, baby. Dar m-ai sunat si apoi ai inchis. S-a terminat bateria. Minti, i-am zis si sunetul de apel imi bombardeaza stomacul. Astazi nu va suna. Astazi va iesi in oras. Astazi se va fute. Asa e Andaa. O iluzie si o realitate cruda. Odata intrata in sange nu poti trai fara ea. Voi face dragoste astazi. Apoi ma voi gandi la ea. Cum e sarutata si linsa, penetrata, infectata. Cine va fi astazi, ce nume va fi rostit de buzele ei? Mi-am inchis telefonul. Si asta pentru a crede ca ea a sunat de multe ori pentru a-si cere iertare.
Doamne cat sunt de prost. Andaa nu isi va cere niciodata iertare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>