Andaa!?

Nu stiu de ce o iubesc pe Andaa. Chiar nu stiu. Frumoasa, frumoasa, frumoasa. Inalta, inalta, inalta. Sani apetisanti si pizda in stare de asediu chiar si in vreme de pace. Am cunoscut-o ca si cum as fi dat mana cu destinul. Mana lui era rece. Destinul meu nu putea sa fie mort. Destinele mele sunt resuscitate de traditia faptului consumat, experienta precede esenta. Pe Andaa o vad goala mereu. Nici nu stiu ce vrea. Ma iubeste ? Sau pur si simplu iubeste. Este singurul om de care m-as debarasa altfel decat de ceilalti. Pentru simplu motiv ca Andaa va cadea mereu in picioare. Atat in picioare dar mai ales pe cele din fata.

Este o curva. Visceral asta se transforma in groapa Marianelor varianta abdomen acut. Este o curva pentru ca putin ii pasa daca prezervativul e spart sau de firma, pentru ca nu il foloseste. Este o curva pentru ca spune ce are de spus fara melci sepia in stomac. Este o curva pentru ca iubeste sfant si sanghinolant. Oferiti-i dragostea. Cersetoarea va dori nu respect-tendinta umana- va dori rasfatul atribuitut sfintelor.

Te iubesc, Andaa. Cu gratie si cu intrebari. Chestionarul groazei atunci cand iubesti. Cine dracului esti. De ce tocmai tu m-ai respectat iubindu-ma neconditionat. Tu care beata fiind ai facut inteligibil un cuvant ne cunoscut. Te iubesc. Chiar daca efortul tau te-a reconfirmat in promiscuitatea clipei pe care atat de altruist o reinventezi.

Ma intreb ce vad la tine. Poate pe mine intr-o alta existenta. Iti spun ca nu faci bine. Ce este binele. Si mie mi s-a spus ca nu fac bine. Si uite ca mi-am facut rau. Alearga Andaa.
Startul tine de pistol. Linia de sosire tine doar de tine. Si sper ca te voi prinde si te voi opri sa alergi. Poate ca daca ai sta pe loc l-ai sfinti.

Andaa, Te Iubesc. Sunt curios ce vei face pentru asta. Te vei opri ?

P.S. In ultimul timp Andaa devine ea insasi. Cufundata in coit. Eu nu am gresit cu nimic.

9 thoughts on “Andaa!?

 1. Nu stiu cum sa ma exprim…pentru a miia oara de cand te citesc…
  Stii, Adam, nu-ti spun un secret…il stii…nimeni nu intelege cum poti iubi o asemenea femeie…e lantul slabiciunilor..am mai scris pe undeva…
  E inexplicabil si totusi atat de usor de inteles…
  Nu stiu de ce mai pui intrebari retorice.
  Ahhh….aiurea…nici eu nu pricep ce am scris aici..dar stiu ce-am vrut sa spun…
  ………..

 2. ..lantul slabiciunilor… ma iubeste x…il iubesc pe..Adam..Adam o iubeste pe Andaa…Andaa…se iubeste pe ea ? pe ei ? pe masculi ? Stie x sa iubeasca ? Dar EU ?! Dar Adam ? Dar Andaa ?
  Dar EU ?! Cu siguranta. Il iubesc. Eu nu am gresit cu nimic !
  Intelegi?

 3. Dragele mele, sarut mana! Uite cat sunt de aiurit. Voi imi scriati si eu nu vedeam.
  Va multumesc pentru ca intrati la mine si lasati si un semn, la usa, sub pres.

  adaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>