No comment !

N-a fost asa cum a zis. Nu in totalitate. Cred ca ne saturaseram de prea mult bine si am vrut sa ne aruncam cu elasticul. Bungee jumping de pe Statuia Libertatii definitive. Noi am zis ca iesim la joaca. Hai la sotron, hai la lapte gros, hai la flori, fete si baieti. Mai ales la barbati. A plecat si s-a intors dupa 7 ore. Seara, cand m-a sunat, Andaa mirosea a alcool si transpiratie. De cate ori deschidea gura ma lovea damful de sperma si vodca, un cocktail din care nu mai bause demult. Da ! La telefon. Nu va mirati. Doar auzind-o stiu cum miroase, stiu cum are gustul, stiu si cand are cearcane si mai stiu si cand toate indicatoarele rutiere sunt luate de tornada. Isi trasese toate fermoarele, isi innodase toate sireturile, isi inchisese toti nasturii si toate ferestrele. Doar usa o lasase deschisa. Sa pot iesi cand doresc. Cum a fost, baby ? No comment. Spune-mi. No comment. Stiam unde va merge si cu cine. Eu am initiat joaca asta periculoasa si, chiar in momentul ala, m-am gandit ca se va ajunge aici. Cred ca si eu vroiam sa se termine. Dar nu sa se rupa sau sa se sparga. O taietura frumoasa, curata, fara scame si grad. O taietura perfecta. The final cut.

Pe scurt, ca sa nu pierdem vremea, mai ales ca trebuie sa scriu despre Dana Pricup, saracuta, doi fosti futarse cu greutate ai Andei intrasera in perioada de imperechere si, separat, lucrau la festivalul masculilor dansatori, cu piepturile umflate si cozi deschise de paun implantate intre fese. Rutul de toamna, amintirea mortii vinetii printre frunzele uscate de pe bancile care, cu doua luni in urma, se umezeau sub chilotii liceencelor.

Stiti ce ma scoate din minti ? Femeia asta – Andaa, adica – este de o inteligenta si un farmec remarcabile. Este, cu adevarat, o faptura speciala. Singurul ei mare defect este ca are o pizda care creste ca o palnie uriasa de patefon pe care orice placa, oricat de rara, isi pierde semnificatia, pentru ca nimeni nu sta sa o asculte. Privita de ochiul pamanteanului, Andaa este o… pizda. Uneori glumesc cu amaraciune, apoi ma enervez, ma autoflagelez si ii spun Hai ! Ce mai stai ? Fute-te ! Asta e menirea ta pe lume. Esti o pizda, esti o usa pe care doar se intra. Zeci de prizonieri imobilizati intre labiile umede, zdranganind gamelele, scarpinandu-si cheliile. Toti paduchii planetei infipti in sacrul munte al lui Venus. No comment.

Astia doi au tot cautat-o zilele trecute. Fireste ca stiu de cate ori si cat de des, pentru ca se intampla sa sune si in timp ce noi vorbeam, iar noi vorbim mereu. Fiecare dintre ei avea probleme definitiv grave, viata li se parea searbada, fara sens, moartea va ciocani intr-o zi la usa lor sau va suna. Chestii adevarate, nu joaca… Iar Andaa ar fi reprezentat salvarea sufletelor lor triste si bla bla bla. Cu alte cuvinte crapau sa i-o puna repede si adanc. Andaa se distra teribil si ii placea cum boturile lor umede amusinau, intre fesele ei, vanturile hormonilor. Acolo isi tinea ea salvarea sufletelor. Intre fese. Eu ii zic – ca prostul prostilor – pune-i in legatura unul cu celalat. Unul dorea sa vanda o casa, avea nevoie de avocat pentru o succesiune, celalalt era avocat. Amandoi tineri, vanjosi si plini de bani. Unul tigan turc, sef de promotie la scoala vietii, isi castiga banii din prostitutie internationala, celalalt avocatul blond, baiatul lui maman si papa, corect si elegant, lipsit de imaginatie si fara strop de suc in pulpa. Black & White, dupa cum stabilisem titlul partidei cu Andaa. Numai ca Black & White mai este si un puternic alcool. Asta am trecut cu vederea in acel moment. Ma furase fraza, cum zice Andaa.

Si a marsat. Cei doi s-au vazut, si-au povestit, de la prima intalnire, ca doi barbati discreti si de conditie buna, cum i-au tras-o Andei si cu ce ocazie. Plus pozitii, temperaturi si note de plata de pe la hoteluri si baruri. Unde era cazul no comment, s-a comentat indelung. Ea ma tinea la curent cu cine a mai sunat, ce a mai spus, noi ne mandream cand, de fiecare data, stiam cu un pas inainte ce vor zice si ce vor face ei, pariam cand pe unul cand pe altul, ne bucuram ca niste copii de o noua jucarie sau, mai repede, de un pet de rasa, cu un singur trup si doua capete.

Poate voi descrie si imaginile care se deruleaza mereu sub ochii mei, de atunci. Nici voua nu cred ca v-ar fi usor daca ati iubi-o pe Andaa asa cum o iubesc eu. Macar azi nu vreau sa ma gandesc la ziua aia, pentru ca ziua asta este una speciala pentru noi. Implinim 6 luni de cand suntem impreuna, nedespartiti. Zi de zi alaturi unul de celalalt. Poate parea plictisitor, nu ?! No comment !

9 thoughts on “No comment !

 1. “…ei bine, in conceptia homerica , omul exista intr-o dubla ipostaza, in infatisarea vizibila si in imaginea invizibila. fiecare isi are un oaspete strain, in propria-i fiinta , un dublu al sau.”

  L

  cum arata oaspetele pe care il ai inauntrul tau?

 2. ma refeream la tine.in ultimele posturi,m-am referit DOAR la tine in mod exclusiv si “paralela” ta. oricum, uita. vad ca devi jignitor. ca si pe blog-ul lui a. este ok! nu ai inteles absolut nimic. eu cel putin am incercat.

 3. iar eu ma refer la tine. ce e rau in asta? cum pot eu avea maini, picioare si intestine? eu am doar creier. el e aici. nimic altceva.

  JK, stiu cine e si ce e. o iubesc fara restrictii si definitiv. stiu de gluma si de lucruri serioase. te intreb si pe tine ce e rau in asta?

 4. tup si eu…
  tare cu si fara dana pricup..erectii pachidermice de il gadila si pe dumnzeul vostru la talpi. intotdeauna pune-te tu in pozitita de a nu intelege de ce se casca gropi in your wake(there’s no better equivalent in romanian)..cu riscul de a fi plagiator..No commnenT!

  cat despre vizitatori? nu mai am prajituri, si nici frigidere in care sa-i pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>