F A Z A N – Pomana Ingerului

De cate ori va canta cocosul in noaptea asta?
De cate ori greierii iti vor mai deschide tamplele si vor sari pe creierii tai, ca inainte ? Mai tii mine ? Plangea Licar si mana se intindea, palma se deschidea, iti asezai acolo obrazul si suntele prelungi ale noptii se loveau intre sanii ei, sub urma lipicioasa a limbii. Au venit noroaiele. Potopul consuma ultimele diguri. Consuma. Ce nepotrivit. Am avut paznic te-ai gandit. Am avut inger. I-ai pus calcaiul pe grumaz si ai inceput sa-i rup penele una cate una, cu migala, cu atentie. Sa nu mai zboare. Sa ramana cu mine. Sa ramana cu tine? Ce sa faca ingerul cu tine ? Uite ! Ingerului astuia i-au crescut ugere si coarne. I s-au inchis ochii si aripile. Intre coapsele lui s-au ascuns speriati ultimii fluturi. Cocosul va canta noaptea asta de 15 ori. Coitus interruptus. Vom ingheta orgasmul, il vom criogena si il vom dona biroului de obiecte pierdute, dintr-o gara pierduta, in care noi ne-am pierdut. Daca toate iesirile sunt intrari, toate pierderile sunt gasiri ? Spune-mi ca ai gasit ce cautai, baby ! Spune-mi ca este bine si vei calatori departe, calare pe sobolani, ca te vor primi in familia lor si te vor hrani.

Am un sobolan in cada. E speriat. E speriat de moarte. Iau scaunul si lovesc. Lovesc prbeste. De cate ori ? Nu mai tin minte. Sa zicem de 15 ori. Imi este frica de el, lui de mine. Tipa prelung. Suntele noptii prin stuf. Ce alegi ? Paludes sau nisipurile miscatoare ? Hai sa vedem cine ne va inghiti. Incep alfabetul.

A…………………………………………………………………………..

Stop.

D. Nu ai voie sa ma inchizi din prima.

Bine, nu te inchid din prima. Sa zicem… DESPARTIRE. Incepi cu RE…

Despartire ? E patetic. Regiment. Nu ! Nu regiment. Reviriment. NT. Te-am inchis. Ai F.

Sunt un FAZAN ?

Fazanii zboara ?

Vino. Ingerul meu trage sa moara. S-a bagat in canal cu aurolacii si zace manjit de sange. Nu e sangele lui. Ingerii nu au sange. Nu au nici sange, nici aripi. Nici sange, nici aripi, nici nu se lasa sarutati, nici cunilingus nu fac.

Nu conteaza. Il vom taia de Craciun si vom face din el sangerete, carnati, toba si piftie.

Eu vreau sorici. Am pofta de sorici de inger. Hai sa-l taiem chiar acum !

Chiar vrei ?

9 thoughts on “F A Z A N – Pomana Ingerului

  1. mi-am parlit gatul cu ceai fierbinte si paracetamol. azi cand m-am trezit soarele a apus in trei culori.pana la urma ma conving ca trebuie sa dau dreptate titlului filmului:ingerul necesar. un moment ai fost treaz. aleluia pentru chimie si L-Dopa personificat sub anda,in anda, prin anda.
    ti-as ura somn usor dar amandoi stim ca ar fi din politete.oamenii politicosi nu dorm.

    p.s.cat de maleabil textul, aproape ca plastilina,pot sa-l modelez cum vreau.mersi.

  2. ce’a facut andaa din adaam ? l’a imbatat si l’a lasat asa in deziluzie.sageata lui eros a ramas acolo unde a plantat’o anda ferm, si se misca din cand in cand, provocand dureri insuportabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>