antract: mi-as fi dorit sa fiu gay

Nu am niciun strop de inspiratie azi. Sunt frant de oboseala si de lehamite. Ma consuma teribil povestea mea de dragoste cu Andaa. Sau ce-o fi, ca nici eu nu mai stiu ce este. Noaptea trecuta iar a luat-o pe miriste iar eu desprind din ce in ce mai greu ciulinii adunati in parul ei, scot din ce in ce mai greu maracinii din talpile ei. Inca nu stiu ce reprezint pentru ea. Tata, frate, prieten, terapeut, muza, baston, carlig, cuib, colivie, dictionar, manual, pastila, vodca, ac in vena, profesor, antrenor, vidanjor, vanator, vanat, etc samd.

Cu siguranta nu ma considera iubitul ei. Este singura oara in viata cand mi-as fi dorit sa fiu gay.

Incep sa ma cam satur de toate palmele tale peste ceafa, Andaa. Nu sunt tampit sa le consider mangaieri. Iti scriu asta aici pentru ca stiu ca vei citi. Poti sa-ti arunci telefonul in cuptor. Nu te mai caut. Ma vei cauta tu cand vei gasi o explicatie plauzibila si vei invata sa numeri.

14 thoughts on “antract: mi-as fi dorit sa fiu gay

 1. de ce vrei neapărat să ştii ce reprezinţi pentru ea? când ceea ce are de oferit şi tu de primit contează?
  zoso…? e neglijabil.

 2. domnule pricop, nu vreau sa va suparati ca nu aveti comentariul la vedere, pe pagina, dar textul dumneavoastra este dedicat unei femei si nu pare a fi dedicat nici andei si nici doamnelor care vin uneori sa ma citeasca. mie, nici atat.

  cu scuzele de rigoare, astept de la domnia ta o critica pertinenta pe text, nu dedicatii doamnelor.

  salut

 3. Vis-a-vis de acest post pot afirma cu siguranta ca “a fi gay” e o afirmatie cam hazardata. Imi aduc aminte de un experiment oarecum ciudata prin care niste persoane au fost legate la o chi si urechi si au intretinut atat relatii homosexuale cat si heterosexuale persoanele in cauza fiind de aceeasi orientare, cea ce a fost foarte interesant a fost faptul ca orientarea sexuala este ceva de ordin psihologic dependent de imagine sau sunet, nefacandu-se o distinctie intre homosexuali si heterosexuali. Cred ca in cazul de fata ar fi mai postrivit titlul: antract: mi-as fi dorit sa fiu eunuc.

 4. Vad ca mi-ai ascultat sfatul, si cat ai fi tu de “nestiutor” in ale scos $ pe net, tot ti-ai tras site comercial (stii tu, nasule) :)

 5. andaam, sa nu-ti doresti sa afli – sa ajungi la intelegerea a ce esti. Pentru ca atunci se temina totul – cind intelegi…

 6. Bonjour Adaam!

  Am revenit sa te (re)citesc… hummm! Lipsa de inspiratie continua?… despre a fi gay(voios, vesel…) nu “culpabiliza”: multi barbati au gândit si gândes ca tine, ba unii chiar au trecut la fapte… cauzele sunt diverse, evident… sper ca stai înca bine cu fanteziile erotice de barbat cuminte=sage…:-)

  sa fii iubit, now and always! restu’… bof!

 7. maine va raspund tuturor, pe larg. mi se pare absurd sa va concediez cu doua vorbe. lui buda ii zic, doar, ca sunt de acord cu el. numai ca asta imi place la nebunie si, hedonist cum ma aflu, nu cred ca voi renunta curand la naivitate.

  sarut mainile doamnelor mele si salutare domnilor.

 8. DK, tot dupa studii si cercetari s-a conchis ca la eunucii inca persista dorinta pentru femeie. la un gay mascul, de ex., aceasta nu este prezenta. asa ca varianta mea mi se pare mai potrivita. ca este psihologie, chimie, antropologie sau zoologie chiar nu mai conteaza.

  alexandra, intr-adevar, iubit. m-am convins. acum isi da in bobi sa vada cum de i s-a intamplat asa ceva tocmai ei.

  mihai, ai, ca intotdeauna, dreptate. ma bucur ca mi-ai deschis ochii. iti datorez o bere.

  geeea, stiu, deja, ce sunt. s-a terminat si a incepu iar, precum balaurul care se inghite incepand de la coada.

  caramel, nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi lipseasca inspiratia. deseori a fost neputinta, alteori lehamite. sper sa nu te dezamagesc.

  lalique, denis, sper ca nu m-ati parasit, dragele mele.

 9. Adaam, merci bcp pentru explicatie… Bonne continuation, jeune homme!

  cât despre vreo eventuala dezamagire, do NOT worry “babe”!
  Sunt practica, pragmatica, lucida, reala si realista: un pseudonim virtual NU are cum sa
  ma dezamageasca, compris?… NU te cunosc, NU ma cunosti… personal si pe viu, asa ca… u c what I mean… said the blind man!;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>