te iubesc, Andaa, stii ca te iubesc, fireste ca te iubesc, iubito

Dimineata am gasit mesajul acesta de la Andaa: “…si uite cum un scriitor banalizeaza o sintagma care a facut ca romeo sa se sinucida”.

Numai pentru Andaa: noaptea asta nu vom vorbi. Vom dormi si vom respira usor, unul fara celalalt. Avem nevoie de asta. Simti?

66 thoughts on “te iubesc, Andaa, stii ca te iubesc, fireste ca te iubesc, iubito

 1. denis, rectific, for the art’s sake si, mai ales, pentru semnificatia lui UNU.

  3-2=1

  revin sa vorbim despre hermes si incasi, spinoza si sartre.:)

  yours

 2. La spinoza m ai prins dezgolit…dar o sa incerc…As fi preferat sa scrii 3-3=1..( am argumenetle mele, nu teroarea din 1984…Nu uita: 2+2 fac 5 in 1984, deci…

 3. denis, a cazut. lipesc acum. curand iti voi arata intregul si-mi vei spune daca se vede sudura.

  urbanreality, esti rara avis. mai ai frati?

  al vostru

 4. Nu vreau sa demoralizez, dar, chiar daca nu se va vedea cusatura, va fi cel putin unul ce va sti ca a existat asa ceva…

 5. am cetit mai demult, nus’daca la tine sau la andaadam ca te’ai semnat pygmalion. parca. mi’e lene sa caut/recitesc acu’. nu ma roade foarte tare curiositatea da’ parca totusi da. si cu comoditatea de rigoare intreb si io: dece? si la care din ei te referi?

 6. … talentul este sa faci din cusatura un model artizanal…nu cusatura atrage privirile (dez)aprobatoare ale celorlalti, ci gradul ei de finete (grosolanie)… un ciorap se poate coase frumos sau grosolan…

 7. @r: era pt mine msg, daca da: inca n am acest efect asupra numanui asa incat sa devin pygmalion, deci nu m am semnat eu.
  Pb cu lipitul, cusatura, sudura, so one.., cred ca atunci cand se rupe ceva si incerci sa repari, chiar si frumos( @ amos) va ramane Ideea de cusatura…sau vezi logica lui Hermes; dupa ce faci acel lucru sa fie cum a fost, vei sti ca totusi acea cana( sa zicem) sau relatie, iubire, numai e aceeasi cu tot Poxipolul folosit. Deci cusatura n are cum sa fie urata sau faina, caci ramane o cusatura…
  Daca nu era pt mine msg, asta e…scuzele de rigoare!

 8. Adaam, stiu ca esti acolo, baiatule…De ce nu scrii? Orice chiar. Vrei sa ma faci sa mi scot hoitul din casa si sa-l flutur pe la Academie, numai sa citesc ceva bun? Scrie! rogu-te!

 9. “…Unde se termina luciditatile, incepe viata. Instinctuala, bruta, nefabricata. Esti? Sint! Unde? Undeva unde n-o sa mai fie nimic…”

 10. this is fun! s-a mutat acţiunea de pe blog pe pagina de comentarii. dar, la urma urmei, nu e ăsta scopul? ce scrii în post e doar un imbold pentru a discuta cu cei care te găsesc destul de interesant, ca să mai lase şi un comentariu.
  poate că pe lista ta de messenger n-ar trebui să fie doar andaa. sau n-ar trebui, nici măcar ea, să fie. devreme ce ai ales aceast cale de comunicare, de ce să n-o foloseşti până la identitate?
  mult succes. o să mai trec, să mă bălăcesc în vorbe complicate, străduindu-mă să găsesc mai mult de un singur înţeles în fiecare frază.

 11. R, reformuleaza, pls.

  denis, iata!

  silence, nu voi fi niciodata un marginal. nu pot trai fara armonie.

  blackmetal, aici este locul de care vorbesti. vino oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>