felatie in lanul de secara

Nu sunt gelos. Nici cand navasta-mea cocheteaza cu diversi masculi, ca sa nu-si iasa din mana, nici cand iese la restaurant cu fosti colegi de facultate sau cu vechi si noi amici, nici cand pleca de capul ei in strainatate nu ma intreb cu cine se intalneste si cine o curteaza, pentru ca este o femeie iubita si curtata de aproape toti barbatii care o cunosc. Cei care nu o iubesc, o urasc. Niciodata nu le este indiferenta. Nevasta mea este ca un pahar de tarie. Ori o dai pe gat fara sa o gusti si, dupa aia, te imbeti, ori iti pute de la prima inghitiura. Din fericire pentru ea, Terra este plina de alcoolici.  

Asadar, nu sunt gelos, cum nu am fost nici cand Andaa mi-a povestit cu lux de amanunte cum l-a executat pe “prostul ahtiat dupa cumparaturi” in drum spre trupul neinsufletit al unchiului ei. Mi-o imaginam in genunchi, pe bancheta din spate, intre picioarele tipului extaziat de ce i se intampla, tinand in mana dreapta penisul lui erect. Ii vedeam, ca aievea, buzele carnoase si umede, cu santulet deasupra celei de sus, cum se apropie incet de gland, intredeschise ca doua petale de floare carnivora si… hat ! retezare, durere, urlete si sange, inca un mall-man care nu va mai participa la  reproducerea speciei degenerate a blazatilor si care nu va putea nicicand trai in afara cadranului de ceas Cartier de Collection. Eu inca traiesc in afara timpului. In afara timpului meu, vreau sa spun. Imi permit. Dealtfel, nu timpul este important, ci viata. Mai ales cand trebuie sa salvezi al cincelea element si, odata cu el, copiii rataciti in lanul de la marginea prapastiei.

Nu sunt gelos si, cu toate astea, daca tot vorbim despre ceasuri, special pentru amatorii de felatii ale Andei, imi voi achizitiona un Panerai cu lansator de torpile, chiar de-ar fi sa fac imprumut la banca, sa-mi vand undita Shakespeare si masina de cusut Singer, pe care mama o are de la bunica, iar acum a inghesuit-o in debara, alaturi de bicicleta fitness pe care i-am facut-o cadou de ziua ei pentru ca – zicea ea – nu face suficienta miscare si va deveni o sedentara cu fund mare si deformat.  

Dar nu a fost nicio retezare, nici durere si nici sange. Andaa si-a facut datoria ca un eunuc pervers cu genunchii rosii, indeplinind dorinta sultanului pentru ca, in miez de noapte, sa se transforme intr-o Sheherezada inconjurata de gurile cascate ale tuturor celor care nu se mai satura de povestile ei adevarate. Eu sunt unul dintre ei. Dependent de poveste, dependent de Andaa cea paradoxala, care incape perfect in toate paturile, doamna T si Emilia in acelasi timp, iar eu – cuplul Ladima si Fred, siamezi uniti prin cap, gata sa ma arunc in capul comun, din avion, pe masina in care Andaa tocmai isi sterge sperma de la gura, cu dosul mainii. Nu ma voi arunca in cap. Voi ateriza la punct fix, aripile de sburator mi se vor inchide incet si o voi astepta la marginea lanului, sa o conduc acasa, dupa ce termina joaca, indiferent cat de beata ar fi.  

22 thoughts on “felatie in lanul de secara

 1. “Eu, plin de bale si vascos
  Greu lupt
  alaturea din Soare
  sa ma-nfrupt…”

 2. mersi mult ca ai gustat asemanarea, dar dupa “ejectul” de aseara chiar nu ma mai compromiteam…

 3. mersi mult ca ai gustat asemanarea, dar dupa “ejectul” de aseara chiar nu ma mai compromiteam…( buza de jos din foto, daca e a ta imaginea,arata izbitor cu a mea si orgoliul meu nemasurat nu poate suferi ideea unei crunte asemanari intre buzele mele si oricare altele )
  si nu uita, Holden din secara, nu se ntoarce niciodata la Andaa, ci la ai sai, tacut, umil, dar mandru de visul sau… de a sta de veghe in lanul cu secara. asa ca multumestete numa cu ideea unui vajnic aparator, sa i zicem, al andei…

 4. In fotografie, ca nu e prima data cand se face caz cumva de ea (o fi Adaam, n-o fi Adaam…de parca ar conta si Adaam chiar si-ar pune fotografia aici:) ) …eu zic ca e James Dean!

 5. Daca o veni vorba de james dean, asta era prea rebel ca sa fumeze trabuc, totusi as fi preferata un Brando, da nici el nu e …

 6. o sa am exprim printr-un cantec:

  Me and you do the kind of stuff that only prince would sing about
  So put your hands down my pants and Ill bet youll feel nuts
  Yes Im siskel, yes Im ebert and youre getting two thumbs up
  Youve had enough of two-hand touch you want it rough youre out of bounds
  I want you smothered want you covered like my waffle house hashbrowns
  Come quicker than fedex never reach an apex like coca-cola stock you are

 7. iuliana, imi place poemul:) ai o dispozitie romantica azi. nu mai esti xena. ce e cu tine?

  lalique, ce-ti spune intuitia ta? voi dezerta? pas moi. nu cedez, nu dezertez! dixit.

 8. am redevenit in Xena, poimaine am examen. Asta e pentru tine adaam:

  So long, I’ve been looking too hard, I’ve been waiting too long

  Sometimes I don’t know what I will find, I only know it’s a matter of

  time

  When you love someone, when you love someone

  It feels so right, so warm and true, I need to know if you feel it too

  Maybe I’m wrong, won’t you tell me if I’m coming on too strong

  This heart of mine has been hurt before, this time I wanna be sure

  I’ve been waiting for a girl like you to come into my life

  I’ve been waiting for a girl like you, your loving will survive

  I’ve been waiting for someone new to make me feel alive

  Yeah, waiting for a girl like you to come into my life

  You’re so good, when we make love it’s understood

  It’s more than a touch or a word can say

  Only in dreams could it be this way

  When you love someone, yeah, really love someone

  Now I know it’s right, from the moment I wake up till deep in the night

  There’s nowhere on earth that I’d rather be than holding you tenderly

  I’ve been waiting for a girl like you to come into my life

  I’ve been waiting for a girl like you, your loving will survive

  I’ve been waiting for someone new to make me feel alive

  Yeah, waiting for a girl like you to come into my life

  I’ve been waiting, waiting for you, ooh, I’ve been waiting

  I’ve been waiting

  (I’ve been waiting for a girl like you, I’ve been waiting)

  Won’t you come into my life?

 9. Iulia, ciudat, cineva imi zicea iulia. sistemul osos nu o sa imi cada ca am facut in anul I, si nu mai fac medicina preclinica ci clinica, deci am un examen la chirurgie.

 10. Iuliaaa, trebuia sa zizi si tu ca poate sa-ti cada si sistemul osos ca tot te-ai descurca, ca ai colaona vertebrala :)
  Si de la mine bafta!

 11. Aoleu, sa ne fereasca cel de sus de omul rosu, cel span si..greselile de viteza…:)

 12. Adaam, iacata-ma-s!..Si , de altfel, ma gasesti intre anumite paranteze(cele puse taman de tine mai jos…if you know what I mean)..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>